مدرسه‌ی آزادفکری
اگر عضو نیستید از اینجا عضو شوید
عضویت
/
ورود

اساتید

مسیر علمی دانشگاه شریف

اعظم ایرجی زاد

اعظم ایرجی زاد، ورودی سال 52 رشته فیزیک دانشگاه شریف است. او پس از اخذ مدرک کارشناسی خود، به انگلستان رفت و کارشناسی ارشد، دکتری و فوق دکتری خود را در رشته فیزیک حالت جامد از دانشگاه ساسکس دریافت کرد. 

سیاوش شهشهانی

سیاوش شهشهانی از 18 سالگی (از سال 1339) برای تحصیل به آمریکا رفت و مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری خود را از دانشگاه برکلی دریافت کرد. او پس از مدتی استادیاری در دانشگاه های مختلف آمریکا، در سال 53 به ایران بازگشت و به عضویت هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف در آمد. 

حمید حق شناس

حمید حق شناس ورودی سال 77 مهندسی مکانیک دانشگاه شریف است. او مدرک ارشد خود را هم در همین دانشگاه دریافت کرد و برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و دکترای خود را از دانشگاه YSU دریافت کرد. 

علینقی مشایخی

علینقی مشایخی ورودی سال 45 (اولین دوره) رشته مهندسی مکانیک دانشگاه شریف است. او پس از فارغ التحصیلی در این رشته، به آمریکا رفت و مدرک دکترای مدیریت خود را در دانشگاه MIT کسب کرد.

مسعود نیلی

مسعود نیلی، ورودی سال 52 مهندسی سازه دانشگاه شریف است. او پس از اخذ مدرک کارشناسی ارشد «برنامه ریزی سیستم های اقتصادی» دانشگاه صنعتی اصفهان، به انگلستان رفت و کارشناسی ارشد و دکترای اقتصاد خود را از دانشگاه منچستر دریافت کرد. 

شاهین شیخ جباری

شاهین شیخ جباری ورودی سال 69 فیزیک دانشگاه شریف است. در سال 76 مدرک دکتری خود را از دانشگاه شریف دریافت کرد. سپس به مدت دو سال در مرکز بین المللی فیزیک نظری ایتالیا (ictp) و همچنین سه سال در دانشگاه پرینستون آمریکا به تحقیق و پژوهش پرداخت. 

علوم انسانی و دینی

سیدفرید سیدجوادی

سید فرید سیدجوادی استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم است. وی ضمن تفکیک «دین حنیف» از «دین آباء و اجدادی» بر ضرورت استنباط دین وحیانی، ناب و فارغ از تعینات و تحمیل‌های خارجی تاکید دارد. حجت الاسلام سید جوادی معتقد است که دین برای نفی سلطه های غیر الهی بر انسان آمده و استبدادهای برآمده از خوانش‌های دینی که اسلام هم از آن مصون نبوده، ما را به این دعوت می‌کند که به ناب، خالص، حنیف و فطری بودن دین توجه کنیم.

مانی رفیعی

مانی رفیعی ورودی سال 83 شیمی دانشگاه شریف است. پس از اخذ مدرک کارشناسی، رشته روان شناسی را برای ادامه تحصیل برگزید و کارشناسی ارشد و دکتری خود را از دانشگاه علامه طباطبایی دریافت کرد.

محمدحسین بادامچی

محمدحسین بادامچی ورودی سال 84 مهندسی مکانیک دانشگاه شریف است. او یکی از فعالین بسیج دانشجویی شریف در مدت تحصیل کارشناسی خود بود. به مرور علاقه خود را به رشته مکانیک از دست داد و برای ادامه مسیر تحصیل خود، جامعه شناسی را برگزید.

سعید انواری

سعید انواری ورودی سال 73 رشته الکترونیک دانشگاه شریف است. وی پس از اتمام کارشناسی خود در دانشگاه شریف، مدرک کارشناسی ارشد خود را یکبار در رشته «فلسفه و کلام اسلامی» از دانشگاه علامه طباطبایی و بار دیگر در رشته «فلسفه غرب» از دانشگاه تهران دریافت کرد.

علی ملکی

علی ملکی در حال حاضر رئیس پژوهشکده سیاستگذاری علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف است. او مدرک دکتری سیاستگذاری عمومی (گرایش علم و فناوری) را از دانشگاه ادینبرو انگلستان و مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی (MBA) را از دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرده است.

ابراهیم آزادگان

ابراهیم آزادگان ورودی سال ۷۴ مهندسی برق دانشگاه شریف است. او برای مقطع ارشد تغییر رشته داد و در رشته فیزیک هسته ای دانشگاه شریف مشغول به تحصیل شد. پس از آن برای مقطع دکترا نیز تغییر رشته داد در IPM فلسفه تحلیلی خواند. وی هم اکنون رئیس گروه فلسفه علم دانشگاه شریف است.

جهان بیرون دانشگاه

محمدقائم خانی

محمدقائم خانی ورودی سال 82 رشته مکانیک دانشگاه شریف است. او کارشناسی ارشد را نیز در همین رشته ادامه داد اما سپس از ادامه آن انصراف داد. بخاطر علاقه ای که به فلسفه و ادبیات داشت، در اندیشکده مهاجر شروع به فعالیت کرد و سردبیری نشریه آن را به عهده گرفت. 

آرش خوشخو

آرش خوشخو ورودی سال 66 مهندسی برق دانشگاه شریف است. وی همزمان با تحصیل، به کار روزنامه‌نگاری و نقد فیلم مشغول شد و پس از اتمام کارشناسی، به طور حرفه ای روزنامه نگاری را ادامه داد. سردبیری مجله چلچراغ و معاون سردبیری روزنامه اعتماد، از سوابق کاری او محسوب می‌شود.

هامون طهماسبی

هامون طهماسبی ورودی سال 83 مهندسی برق دانشگاه شریف است. او پس از یک سال تحصیل در این رشته، تصمیم به تغییر رشته گرفت و به دانشکده صنایع رفت. در مدت تحصیل کارشناسی فعالیت های زیادی در دانشکده صنایع انجام داد. برای ادامه تحصیل به رشته MBA رفت. در همین زمان تصمیم به تاسیس گروهی در دانشگاه شریف، ناظر به دغدغه محیط زیست گرفت.

پوریا کاویانی

پوریا کاویانی ورودی سال 87 علوم کامپیوتر دانشگاه شریف است. وی همزمان با تحصیل، مشغول فعالیت در استارتاپ کافه بازار شد و به همین دلیل علاقه ای به ادامه تحصیل نداشت. اما به دلایلی وارد کارشناسی ارشد شد و پس از مدتی انصراف داد.

کوروش علیانی

کوروش علیانی ورودی سال 58 رشته ریاضی دانشگاه شریف است. او در ایام دانشجویی بیش از آنکه به ریاضی بپردازد، به فعالیت های فرهنگی و ادبی پرداخته است. دفتر مطالعات فرهنگی و نقطه سر خط دانشگاه شریف ماحصل فعالیت های او در ایام دانشجویی است.

سید امیر موسوی

سید امیر موسوی ورودی سال 87 فیزیک دانشگاه شریف است. پس از فارغ التحصیل شدن از رشته فیزیک، مقطع کارشناسی ارشد خود را در رشته تاریخ علم در دانشگاه تهران پی گرفت. در ایام دانشجویی سردبیری نشریه فرهنگی دال مربوط به دانشکده فیزیک را برعهده داشته است. همزمان با آن یادداشت ها و اشعارش را در مجله رشد جوان منتشر می کرد. رتبه اول شعر طنز تهران از افتخارات اوست.

امید غیبی

امید غیبی ورودی 86 علوم کامپیوتر شریف است که در حال حاضر دوره دکتری خود را در دانشگاه KU Leuven در بلژیک سپری می کند. او مدتی در شرکت حصین همراه و کافه بازار بعنوان دیتاساینتیست مشغول بکار بوده است و در کنار آن برخی از دروس دانشکده کامپیوتر مثل مبانی برنامه سازی را تدریس کرده است. غیبی تجربه چند استارتاپ شکست خورده را دارد. در حال حاضر در زمینه « کاربردهای یادگیری ماشین» در یک پروژه مشترک بین دو شرکت imec و INRIAS مشغول به کار است.

زینب آذرمند

زینب آذرمند ورودی سال ۸۰ مهندسی صنایع دانشگاه شریف است. وی مقطع ارشد را هم در همین رشته در دانشگاه امیرکبیر ادامه داد. برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت، فرزندش عماد در آنجا به دنیا آمد اما مبتلا به سندروم دان بود و پس از یک سال از دنیا رفت. این اتفاق ایده ای شد برای تاسیس خانه عماد و تغییر مسیر زندگی زینب آذرمند.

در این رویداد چه می‌گذرد؟

♦موفقیت مفهومی پیچیده‌ است، چرا که با یکی از بنیادین‌ترین پرسش‌های تاریخ بشری گره خورده است: «چگونه رسیدن به خوشبختی». این گره خوردن باعث شده است که هرکس تعریف خود را بر این واژه بار کند و بگوید «من هم به دنبال موفقیت هستم، مثل دیگرانی که موفق شده‌اند».

 

♦موفقیت در نگاه رایج، جنبه واقعی و قابل اندازه‌گیری دارد؛ پول، شهرت، موقعیت اجتماعی و ... ملاک‌هایی است که به واسطه آن‌‌ها افراد موفق از غیرموفق تفکیک می‌شوند. در حالی که چه بسا خود آن افراد این ملاک‌ها را برای تعریف موفق بودن خودشان، مدنظر قرار ندهند. شاید عده‌ی دیگری با تامل بیشتری به این واژه بیندیشند و معانی‌ای مثل شکوفایی استعداد‌ها، پیگیری علایق و دغدغه‌های شخصی، ادای وظیفه دینی یا ملی یا ... را بدان بار کنند. در واقع از مشخصه‌های کیفی و شخصی‌شده‌ای را برای آن در نظر بگیرند.

 

♦موفقیت هر معنایی که برای هر کس داشته باشد، اگر کسی به دنبال پاسخ به همان پرسش بنیادین بشری (چگونگی رسیدن به خوشبختی) باشد، لاجرم با معانی مختلف موفقیت دست و پنجه نرم می‌کند. در موقعیت‌های حساس که انسان باید بین امکان‌های مختلف دست به انتخاب بزند، این چالش برای هر کس رخ می‌نماید: آینده شغلی چگونه است؟ آیا زندگی راحتی خواهم داشت؟ و یا آیا این همان کاری است که خدا از من می‌خواهد؟ آیا این همان کاری است که من برای آن ساخته شده‌ام؟ این انتخاب‌ها وقتی خطیرتر می‌شوند که قرار است با هزینه‌هایی همراه شوند: سرمایه‌های اجتماعی، اقتصادی و فردی. همین است که انسان‌ها را همواره نسبت به انتخابی که کرده‌اند دچار تردید می‌کند و نیاز بازخوانی تعریف‌شان از موفقیت را به پیش می‌کشد.

 

♦رویداد «در جست‌و‌جوی موفقیت» قرار است سراغ این چالش‌ها در زندگی واقعی افراد برود؛ کسانی که موفق می‌‌پنداریمشان، درباره موفقیت چه می‌اندیشند؟ چارچوبی که در زندگی به آن پایبند بوده و بر اساس آن دست به انتخاب‌هایی خطیر زده‌اند چه بوده و تا چه اندازه حاضر شده‌اند هزینه‌های انتخابشان را به جان بخرند؟ چه چیزی پیش‌ران حرکت این انسان‌های موفق بوده است؟ علاقه، استعداد، وظیفه یا ... این روایت‌ها قرار است در نهایت، منطقی برای مواجهه آگاهانه‌تر با موقعیت‌‌های تصمیم‌گیری خودمان به دست دهد و تعریفی که ما از موفقیت بدان پایبندیم را برایمان مشخص‌تر کند.

در یک نگاه

ارائه
15 جلسه
کارگاه آنلاین
5 جلسه
۳۰٪ تخفیف خرید گروهی
ندارد

گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید

440000 تومان

نکات بسیار مهم

مهم

درس-گفتگو چیست؟

مهم

خرید اشتراک ۶ ماهه یا خرید یک درسگفتگو؟

مهم

شرایط شرکت در برنامه ها

مهم

امکان بازگشت کامل هزینه ثبت نام

مهم

لطفا پیش از ثبت نام بخوانید

پیشنهادهایی برای خواندن

آنچه لازم است بخوانید

|